Dixie Belle Mineral Chalk Paint er en miljøvennlig mineral kalkmaling som krever minimal forberedelse, er fri for VOC (flyktige organiske kjemikalier) og er utrolig drøy i bruk.

Dixie Belle Mineral Kalkmaling er veldig tykk maling og en liten mengde rekker langt. Jo lenger du lar lokket være av, destod tykkere vil malingen bli. Ønsker du en tynnere konsistens, kan du bare tilsette litt vann og røre sammen. Om du tilsetter for mye ved et uhell, lar du bare lokket være av og malingen vil tykne igjen.

De fleste av maleprosjektene vil trenge en til to strøk maling for fullstendig dekning. Mange av fargene til Dixie Belle har en utrolig dekkeevne og det vil holde med ett strøkk.

Dixie Belle maling er den beste nivellerende maling og dine penselstrøk vil jevne seg under tørkeprosessen.

Dixie Belle Mineral Kalkmaling er en fantastisk maling for kreative kunstneriske og unike finisher og kan brukes på tekstiler etterbehandet med Best Dang Wax av ditt valg.

De fleste av Dixie Belle Paint Company produkter er vannbaserte og kan blandes sammen. Du kan blande Dixie Belle kalkmaling med deres vokser, Gemstone Mousse ect. Vil du ha din egen farge på voks, kan du tilsette kalkmaling til klar eller farget Best Dang Wax og bruke det på prosjektet ditt.