Gå til innholdet

Kalkmaling & Best Dang Wax i Black

Best Dang Wax er en vannbasert voks som til forskjell til andre vokser på markedet kan males over om en skulle ønske det!

1. Mal med farge av ditt valg. Her brukes Vintage Duck Egg

La malingen tørke, kalkmaling tørker vanligvis veldig fort i romtemperatur, ca 30 minutter.

Kjenn på malingen, om den føles kjølig, er den ikke helt tør. En bør likevel vente i 24 timer før påføring av Best Dang Wax.

2. Når malingen er tørr, kan denne forsegles med Best Dang Wax i den fargen som er ønskelig. Generelt anbefales det å påføre Best Dang Wax Clear før vokser i mørke farger, dette for å kunne lettere korrigere eventuelle mørke områder, eller fjerne den mørke voksen helt.

På store overflater er Best Dang Brush helt suveren å bruke. Påfør voksen med sirkulære bevegelser.


Når voksen er påført, la den sitte i ca 15 minutter før du går over med en lofri klutt eller Applicator Pad for å fjerne overflødige rester og hvis ønskelig kan voksen poleres / bones for mer skinn.

3. Påfør farget Best Dang Wax (her i Black). Her er mulighetene store, voksen kan påføres kun på utskjæringene, på detaljer, i fordypninger eller over det hele som i denne demoen. Dette vil framheve detaljer på gjenstanden.


Når voksen er påført, la den sitte i ca 15 minutter før du går over med en lofri klutt eller Applicator Pad for å fjerne overflødige rester og hvis ønskelig kan voksen poleres / bones for mer skinn. En kan også tørke av umiddelbart.

Fargede vokser vil endre nyansen på malingen i underlaget og på grovere treverk som eik, med dyp tekstur, vil Best Dang Wax legge seg i treverkets porer og på denne måten vil treverkets mønstre vises selv om treverket er malt. En meget fin effekt!

 

Dixie Belle Chalk Mineral Paint er selvutgjevnende og vil ikke gi penselstrøk om en bruker en syntetisk pensel. Bruk sprayflaske med vann når du maler og resultatet blir forbløffende!

Adresse
Hauk Aabels vei 29, 3038 Drammen
Telefon
91908545
E-postadresse
post@infinitydesigns.no
Foretaksregisteret
927065118 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business